16.3.2017

Eeppinen flunssa

No news is bad news... ainakin tässä tapauksessa. Alkuvuosi on mennyt melkoisen haastavissa merkeissä. Meidän pienet aloittivat tosiaan päiväkodissa tammikuussa ja ilmeisesti imuroivat sieltä nyt kaikki mahdolliset pöpöt mukaansa. Tautia on nimittäin riittänyt omalle ja koko muulle perheellekin. Heti alkuvuodesta oltiin jo pienessä köhässä, mutta sitten iski influenssa A-virus ja siihen päälle jälkitaudit koko rahalla. Omalle kohdalle viikon kovan kuumeen jälkeen sitkeä korvatulehdus ja köhää, joka on estänyt käytännössä kokonaan treenaamisen nyt jo 1,5kk ajalta.
Tänään saatiin taas 1/3 lapsesta päiväkotiin ja itsekin vähän yskin joten helpotusta ei ihan vielä ole näköpiirissä.

Viime sunnuntaina suoriuduin sentään hiihtämään ja olihan se melkoista raahustamista Paloheinän tasaisella tykkibaanallakin. Sykkeet käytännössä koko ajan VK alueella, vaikka kuinka yritti himmailla. Ei oo heleppoo!!
Sääennusteita katsellen alkaa näyttää uhkaavalta, että tavoitteeni kahden edeltävän hiihtokauden kilsojen ylityksestä jää nyt tekemättä. Kaipa tässä pitää yrittää alkaa rakentaa kondista uusiksi taas työmatkapyöräilyn kautta, kunhan nyt ensin pääsisi jotenkuten terveiden kirjoihin.

Ei kommentteja: